Over mij

Hoi! Dit ben ik, Suzanne. Dertiger. Fotograaf. Getrouwd en moeder van twee dochters en een zoon. Fotograferen en filmen heb ik altijd al tof gevonden. Als kind schoot ik tijdens onze vakanties hele rolletjes vol. Na de geboorte van onze eerste dochter kocht ik mijn eerste digitale spiegel reflex camera. En net als zij groeide, groeide de liefde voor fotografie met haar mee. Na meerdere verzoeken van anderen ben ik wat vaker buitenshuis gaan fotograferen. In juni 2017 besloot ik het professioneler aan te pakken en werd Shot by Suz geboren.

Wat zie jij door mijn lens? Ik hou van warme en intieme beelden. Ik kom graag dichtbij en zoek de verbinding op. Als fotograaf ben ik creatief en authentiek. Ik zoek graag naar wegen buiten de gebaande paden. Mijn stijl is warm, liefdevol en een tikje moody. Fotograferen doe ik vooral op gevoel. Ik hou van echt, rauw en eerlijk. Ik ben om deze reden geen grote nabewerker en ik retoucheer minimaal. Sinds begin 2022 studeer ik naast Shot by Suz aan de Fotoacademie in Amsterdam.

suzanne montens is een lifestyle fotograaf in roosendaal, noord brabant, voor gezinnen, boudoir, newborn en families.

Warme woorden

Warme woorden

Eefje & Jan

Eefje & Jan

Wat hebben we een lol gehad tijdens deze shoot maar ook onze “serieuze” kanten zijn vast gelegd. Ik ben door deze foto’s nog trotser op mijzelf en mijn gezin!

01 / 03
01 / 03